Rij tripvrij. Jij toch ook?

Met een xtc-trip bedoelen we het tintelende, verwarde en euforische gevoel. Niet een spacende autorit naar huis dus. Toch zijn er genoeg jongeren die de dag na een feestje of festival met de auto naar huis karren, niet wetende dat het 16 tot 58 uur duurt voordat je weer kan en mag rijden. Laat je daarom ff weten hoe jij tripvrij naar huis gaat? Ga de deal aan en scoor oneindig veel karmapunten! 

TeamAlert
Deal

Ik rij tripvrij

  gingen je voor

  Karmapunten on the way!

  Tips ontvangen om deze deal vol te houden? Meld je aan of sla deze stap over!
  • Graag even je naam invullen
  • Graag even een correcte e-mailadres invullen
  • Oei! Je kan alleen verder als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden

  Karmapunten on the way!

  De volgende keer dat ik onder invloed ben dan:

  Je kunt maximaal 2 beloften doen, deselecteer Kies minimaal 1 belofte

  Pak ik een taxi of Uber

  Goed bezig!

  Jouw persoonlijke chauffeur zal er met alle liefde voor zorgen dat jij veilig je mand in kan duiken en je roes uit kan slapen. Snurk wel! 

  Neem ik het ov

  Wat een goed idee!

  Zo weet je ook zeker dat niemand betrokken raakt bij een lomp verkeersongeluk. Bovendien bespaar je een verkeersboete van maximaal 8.200 euro. Dat weegt toch niet op tegen dat treinkaartje :)?! 

  Regel ik een Bob

  Geweldig besluit!

  Jouw Bob is een held! De Bob zorgt ervoor dat jullie samen veilig thuiskomen. Vergeet hem niet te bedanken, als je spacend de auto uitrolt 😁. Ben je zelf de Bob? Geef aan het begin van de avond duidelijk bij je vrienden aan dat jij geen alcohol of drugs wilt gebruiken.

  Wacht ik 16 tot 58 uur

  Slimme keuze!

  Hoelang je precies moet wachten verschilt per persoon. Dit is afhankelijk van factoren als lichaamsgewicht, kwaliteit van de drug en de mate waarin je gebruikt. Het is daarom onmogelijk om heel specifiek aan te geven wanneer iemand weer kan en mag rijden. Als uitgangspunt kan je stellen: wacht bij eenmalig slikken tussen de 16 en 40 uur. Als je daarna nog meer hebt genomen is dit 19 tot 58 uur.

   gingen je voor
   Deel je deal!
   Deel deze pagina!