Accountmanager binnendienst (32 uur)

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Accountmanager binnendienst

Stichting TeamAlert is de expert op het gebied van jongeren en gedrag in het verkeer. Wij zijn een kleine organisatie, jong, creatief, ondernemend en werken met enthousiasme en betrokkenheid voortdurend aan nieuwe aansprekende interventies en campagnes om het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland te verminderen. Een organisatie waarin jij van toegevoegde waarde bent en echt een steentje kan bijdragen!

Per direct is TeamAlert op zoek naar een Accountmanager binnendienst voor 32 uur/week. Lijkt jou dit wat? Lees dan gauw verder.

Wat ga je doen?

Als accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van onze projecten. Een belangrijke taak, want daarmee zorg jij ervoor dat TeamAlert impact heeft op scholen, festivals (als het weer kan!) en evenementen. Opdrachten die het sales team van TeamAlert vanuit decentrale overheden weet binnen te halen, weet jij perfect te vertalen naar het juiste project op de best passende locatie. Collega’s zijn blij met jou want administratie en verslaglegging houd jij zorgvuldig bij, zodat zij op ieder gewenst moment beschikken over de juiste informatie. Je onderhoudt een goede relatie met ons bestaande netwerk en je blijft opzoek naar manieren om dit netwerk uit te breiden.

Wie zoeken wij?

Herken jij jezelf in de competenties hieronder? Dan maken wij graag kennis met je!

 • Jij bent een echte go-getter, je bent ambitieus en resultaatgericht. Jij streeft iedere dag opnieuw naar het beste resultaat zonder het gezamenlijke doel uit het oog te verliezen. Je werkt ten slotte nauw samen met nog 4 go-getters in team sales.
 • Met overtuigingskracht, een goede communicatie (doorvragen!), vertrouwen en veel enthousiasme weet jij mensen op een prettige manier aan TeamAlert te binden.
 • Verder ben je leergierig en haal jij het beste uit jezelf. Om dat te kunnen doen, weet jij dat het soms nodig is om aan te geven dat doelstellingen achterlopen of dat iets niet helemaal is gegaan zoals je had gehoopt. Niet erg, je signaleert dit op tijd en samen met je teamgenoten denken jullie in

En verder:

 • Heb jij mbo-4 /hbo werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur een studie gevolgd in sales of accountmanagement.
 • Heb je kennis van salesprocessen en ervaring in het werken met een CRM-systeem (bij voorkeur Salesforce).

Wat hebben wij jou te bieden?

Belangrijker dan wat wij willen, is wat we jou kunnen bieden. Ben je bij TeamAlert werkzaam? Dan voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Om aan deze missie een bijdrage te kunnen leveren zijn wij ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken wij het onze mensen graag naar de zin.  

Bij TeamAlert:

 • Draag je maatschappelijk een steentje bij en heb je een uitdagende baan te pakken, binnen een jonge en ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
 • Stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling: bij indiensttreding krijg je een persoonlijk account op leerplatform: GoodHabitz.
 • Tref jij een gezellig team van betrokken en enthousiaste collega’s die elkaar regelmatig treffen op (online) borrels of teambuilding activiteiten.
 • Ontvang je een laptop waarmee jij op flexibele werkplekken kan werken.
 • Krijg je een bepaalde tijds contract met de intentie tot verlenging en een salaris rond €2.000 - €2.400 bruto voor 36 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Krijg je naast onze ruime verlofdagen vrij op je verjaardag en kun je een baaldag inzetten wanneer nodig.

Solliciteren?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@TeamAlert.nl. Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch of per mail terecht bij Michelle op het genoemde e-mail adres of 030 2232 893.

Let op: bij voldoende aanmeldingen kunnen we besluiten de vacature eerder te sluiten, wacht dus niet te lang met reageren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw toekomstige collega's

Guerchôm van Iperen

Manager advies & accountmanagement

Donna Franken

Adviseur jongeren & maatschappij

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op uw zoekgedrag en voorkeuren.