Vacature: Stagiair Projectmedewerker

  1. Home
  2. Over ons
  3. Werken bij
  4. Stagiair: Projectmedewerker

GEZOCHT! Iemand die met trots kan vertellen:
Word jij blij als geen dag hetzelfde is? Werk je graag samen met jongeren en wil je impact maken? Dan zoeken wij jou!

TeamAlert is een kleine organisatie die zich inzet om het aantal verkeersslachtoffers op nul te krijgen. Met een jong team staan wij dagelijks met onze interventies en campagnes in contact met onze doelgroep. Zo hebben wij vette projecten op scholen en bezoeken we de tofste festivals.

Wat ga je doen?

Je krijgt tijdens deze stage de ruimte om op zelfstandige wijze projecten te organiseren en deze ook zelf uit te voeren op scholen en festivals. Van dag tot dag leer je wat erbij komt kijken om jongeren voor te lichten over verkeersveiligheid. Je organiseert veel kleine projecten van A tot Z samen met team operatie.

Een typische ochtend bij team operatie: je start met een bakkie koffie of thee achter je laptop en je ziet dat er straks een bus ingepakt moet worden met jouw project. Je belt eerst nog een school om de laatste zaken af te stemmen om het draaiboek te versturen. Daarna schrijf je de briefing voor onze jongerenvoorlichters zodat zij precies weten wat er van hen verwacht wordt als zij op de school komen. ’s Middags staat er een brainstorm op het programma om de creativiteit te laten stromen over een nieuw projectonderdeel. Ten slotte ga je ook vaak mee naar een school of festival om zelf voorlichting te geven.

Wie ben jij?

Allereerst word je heel blij van de doelgroep jongeren en organiseren. Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

· Je volgt een MBO (niveau 4) of hbo-opleiding in de richting van evenementen, projectmanagement of

· Jij bent een echte aanpakker. Je steekt de handen graag uit de mouwen en je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden;

· Je gaat gestructureerd te werk;

· Je bakent werkzaamheden af en je kunt goed organiseren en plannen;

· Je wilt je graag ontwikkelen in presenteren en voor groepen staan;

· Je zoekt per september 2023 een meewerkstage voor minimaal vier maanden op basis van minimaal 32 uur en (maximaal 36 uur) per week.

· Je werkt zelfstandig, je bent een ster in plannen en je durft initiatief te nemen.

Waarom TeamAlert?

Werk je bij TeamAlert? Dan voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Daarnaast maken wij het mensen naar de zin omdat we weten dat jij dan zo goed mogelijk kunt bijdragen aan onze missie.

Ondanks dat je je eigen werkzaamheden hebt, bieden we je ook de ruimte om andere dingen op te pakken die je leuk vindt.

· Je ontvangt een standaard stagevergoeding van €400,- bruto per maand (op basis van een 36-uurcontract).

· Er is volop ruimte voor ontwikkeling, schoolopdrachten en je krijgt een persoonlijk account op leerplatform GoodHabitz. Daarnaast krijg je een persoonlijke begeleider tijdens je gehele stageperiode.

· We hebben een mooie werkplek voor jou in Utrecht, maar je kunt ook op andere plekken werken.

· Je krijgt de kans om te ervaren hoe het is om voorlichting te geven tijdens de projecten die we uitvoeren op scholen en festivals door het hele land!

· Je bent natuurlijk uitgenodigd voor de borrels en teamuitjes!

Geef mij deze stage! Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar elles@teamalert.nl, t.a.v. Elles Kok. Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Contactpersoon:

Elles Kok

Coördinator jongerenvoorlichters

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.