TeamAlert - Algemeen - Project - Eigen licentie (17)

Jongerenvoorlichter (bijbaan met impact!)

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:

“Ik werk voor TeamAlert, dé jongerenorganisatie die jou uitdaagt slimme keuzes te maken in het verkeer. Ik ga op een originele en interactieve manier met jongeren het gesprek aan over risicogedrag in het verkeer, zodat zij veilig onderweg zullen zijn.”

Zo ziet jouw dag eruit

Samen met je collega’s vertrek je in het TeamAlert-busje naar een locatie ergens in Nederland. Dit kan zijn: een middelbare school, een mbo-school, een gezellig feestje in de binnenstad, een bekend festival of een andere plek waar jongeren vaak komen. Hier maak je jongeren op een originele en positieve manier bewust van verschillende maatschappelijke thema's. Aan het einde van de dag evalueer je met je collega’s en kijken jullie met trots terug. Jullie hebben ten slotte opnieuw een belangrijk steentje bijgedragen aan onze maatschappelijke missie: 0 verkeersslachtoffers onder jongeren. Met muziek uit de speakers en veel gezelligheid rijden jullie terug naar Utrecht.

Wie zoeken wij?

Dat jij makkelijk jongeren weet aan te spreken, toegankelijk bent, communicatief sterk en lekker spontaan - zoals de rest van onze jongerenvoorlichters - is voor ons vanzelfsprekend! Maar wat zoeken wij nog meer? 

 • Iemand met een flinke dosis zelfverzekerdheid. Je durft voor een klas te staan of een groep feestgangers te benaderen (schrik niet, we gooien je niet zomaar voor de leeuwen)
 • Iemand met affiniteit op het gebied van werken met jongeren. Jij weet jongeren te inspireren en te overtuigen. Hiermee maak jij impact.
 • Een ochtendmens😉. Voor bepaalde uitvoeringen moet jij om 06:00 uur ’s ochtends in Utrecht Zuilen (kunnen) zijn.

En verder:

 • Ben je op korte termijn enkele momenten in de week beschikbaar voor leuke trainingen en eventuele uitvoeringen. Dan kunnen we je klaarstomen om bij ons aan de slag te gaan.
 • Ben je flexibel inzetbaar (2 dagen per week beschikbaar vanaf augustus heeft onze voorkeur)
 • Is het hebben van rijbewijs B een pré.

Waarom TeamAlert?

Belangrijker dan wat wij willen, is wat we jou kunnen bieden. TeamAlert is een jonge en informele organisatie waar je veel kunt leren. Daarnaast voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Om daaraan een bijdrage te kunnen leveren, zijn wij ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken wij het onze mensen naar de zin.

 • Je gaat aan de slag bij een organisatie met doorgroeimogelijkheden. Achter de uitvoeringen die we doen zit een volledig team die zich bezighoudt met: projectmanagement, onderzoek, marketing, sales, financiën én HR.
 • Je krijgt trainingen en coaching van ervaren medewerkers of professionele trainers. Mooie skills om toe te voegen aan je CV!
 • Onze trainingen zijn leerzaam maar vooral ook gezellig, we eten samen en hechten waarde aan een goede sfeer.
 • Je verdient een salaris tussen de €9,50 en €12 per uur (afhankelijk van je functie) en als kers op de taart ontvang jij een salarisverhoging, iedere keer als jij een training volgt.
 • Een flexibele baan: jij bepaalt wanneer je werkt door je beschikbaarheid op te geven. Een tussenjaar? Wij plannen je in! Weinig vrije tijd? Ook daar komen we uit.

Kortom, betaald naar scholen, feesten en festivals in heel Nederland om met jongeren te praten. En, niet geheel onbelangrijk, worden er regelmatig gezellige borrels en uitjes georganiseerd!

Geef mij deze baan!

Zie jij jezelf bij ons werken? Stuur dan je motivatie naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Nadine Boesjes en kom kennis met ons maken!

Liever jezelf via Whatsapp kenbaar maken? Stuur dan een korte motivatie of videopitch naar 06-38663846 en laat ons weten waarom jij bij TeamAlert hoort!

Heb je vragen, dan kan je ons mailen of bellen naar 030-2232 893.

Situatie rondom coronavirus

TeamAlert houdt de richtlijnen van het RIVM aan en de regels van de locatie. Mondkapjes en desinfectiemiddel etc. worden door TeamAlert gefaciliteerd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw toekomstige collega's:

Lotte Steenbergen Senior projectmedewerker
Dion Jongerius Senior projectmedewerker
Loading maps
TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen is fijn!