Gillian Landbrug

Accountmanager

Alle brugklassers veilig naar school door Van 8 Naar 1

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Alle brugklassers veilig naar school door Van 8 Naar 1
16 juni 2022 Gillian Landbrug

Samen met Veilig Verkeer Nederland zorgt TeamAlert ervoor dat jongeren die van de basisschool naar de middelbare school gaan zich veilig door het verkeer bewegen. Dit doen we met het project "Van 8 Naar 1"!

Na elke zomervakantie is het grote moment daar. Veel jongeren stappen op de fiets en fietsen voor het eerst naar hun nieuwe middelbare school. Vaak moeten ze een stuk verder fietsen en komen de kersverse brugklassers nieuwe verkeerssituaties tegen. 

 

Reden voor Veilig Verkeer Nederland en TeamAlert om de handen ineen te slaan. Samen hebben wij een nieuw project ontwikkeld: Van 8 naar 1!

 

Van 8 Naar 1 helpt de nieuwe middelbare scholieren om zich veilig door het verkeer te bewegen. Voor de zomervakantie bereiden we de leerlingen van groep 8 de voor op een veilige fietstocht naar de nieuwe school. En aan het begin van het nieuwe schooljaar helpen we de brugklassers met hun fietsgedrag.

 

Wil jij weten wat het project inhoudt, lees de infosheet van Van 8 Naar 1. Ben je geïnteresseerd in het afnemen van Van 8 Naar 1, neem dan contact op!

 

Ik wil meer weten

}

Ik wil meer weten

Lees meer

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.